Chamonix Off-Piste

Chamonix er verdenskjent for sine spisse topper, hyggelige atmosfære og enkle tilgang på enorme områder med skiterreng. Her kan du drikke en god kopp kaffe på en hyggelig kafe om morgenen før vi tar heisen opp til høy alpint terreng med breer, spisse tinder, og mengder av snø.
Selv med uendelig av muligheter krever det lang erfaring og god planlegging for å kunne sette sammen en tur som passer den enkelte. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for hver enkelt gruppe. Hver dag vil vi gå igjennom rådende forhold og finne en egnet tur for den enkelte dag som vil gi oss god, trygg og myk snø. Northern Alpine Guides tilbyr skiturer i Chamonix for alle nivåer, fra bratte renner til store åpen sider. Enten med alpinski eller med alpine turski og feller.
Har du ikke vært i Chamonix før er det virkelig på tide. Bli med oss å utforske lekeplassen til franskmennene.

Er dette noe for meg?

Vi tilbyr skiturer i Chamonix på alle nivåer. Siden tilgjengeligheten til fjellene er så god kan man komme seg fort opp i høyden å kjøre lange eller korte nedfarter i bratt eller slakere terreng. Man kan gå en hel dag oppover for så å kjøre ned, eller bruke heisen hele dagen. Alt etter hva man måtte ønske.

Praktisk informasjon:

Chamonix Off-Piste turplan:

Alle våre skiturer i Chamonix blir tilpasset hver enkelt gruppe, forhold og antall dager vi har til rådighet. Vi anbefaler å tilbringe minimum 3 dager her for å få mest mulig ut av turen.

Når

Dates: Januar – April.
Antall dager: 1 – 10 dager.

Erfaring

Vi tilbyr guiding for skikjørere på alle nivåer.

Utstyr

Vi sender ut utstyrsliste ved bestilling. Det er mulig å leie det meste av utstyret i Chamonix

Priser

Skikjører : Guide = EUR per skikjører pr dag
1:1 = 400 Euro
2:1 = 200 Euro
3:1 = 150 Euro
4-6:1 = 110 Euro

Max 6 gjester pr guide. Ved mer utfordrende terreng max 4 gjester pr guide.

Inkludert

Inkludert i prisen:
– alle utgifter til guide

Ikke inkludert:
– personlig utstyr
– transport
– overnatting
– mat og drikke
– reiseforsikring
– heiskort

Related Projects